Για τις ευθύνες που απορρέουν στους παλαιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί αγωνιστικά, μίλησε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Ομάρ Ελ Καντουρί στη σημερινή συνέντευξη Τύπου σχολιάζοντας παράλληλα και την προοπτική της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι (9/12, 22:00, Cosmote Sport 2) με τη Λίνκολν.

Είπε συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω πως σε αυτά τα τεσσερισήμισι χρόνια δεν είχαμε ξανά τέτοια περίοδο. Τόσο δύσκολη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει σε κάποιες περιόδους να υποφέρεις για να επιστρέψεις πιο δυνατός. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι εξαρτάται από εμάς το να βγούμε από αυτή τη θέση».

Για το πως γίνεται στα τελευταία λεπτά με τον Ιωνικό να βελτίωσαν την αγωνιστικότητά τους:

«Ναι είναι αλήθεια. Το συζητήσαμε μεταξύ μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε περισσότερα, δεν είμαστε άτυχοι, αλλά όλα μοιάζουν να είναι εναντίον μας. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί σε τέτοιες περιόδους αυτό θα σε βοηθήσει να βγεις από αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν λείπει η ομοιογένεια:

«Γενικά θεωρώ ότι είμαστε ένα καλό γκρουπ. Όλοι δουλεύουν σκληρά. Σε σχέση με πριν 2 χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει. Ήρθαν νέοι χαρακτήρες. Ίσως είναι και δική μας ευθύνη να τους δείξουμε τη νοοτροπία νικητή και τι πρέπει να κάνουν. Αυτό ίσως να μη συνέβη το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

Για το αν θέλει να ξέρει το σκορ στον άλλο αγώνα την ώρα του ματς:

«Εγώ όχι δεν θέλω. Ίσως ρωτήσω στο ημίχρονο. Δεν μας επηρεάζει στο πως θα μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να μπούμε για να νικήσουμε και να σκοράρουμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης