Απίστευτη παραδοχή από τη Μαρούπα: «Ίσως κάναμε λάθος. Μπορεί να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, 23:36
Απίστευτη παραδοχή από τη Μαρούπα: «Ίσως κάναμε λάθος. Μπορεί να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»

Σε μία απίστευτη παραδοχή προχώρησε το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Focus ανέφερε ότι η ΕΕΑ ίσως και να έκανε λάθος στην υπόθεση του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά μπορεί να δικαιωθεί στην ΕΠΟ ή στα διοικητικά δικαστήρια.

«Το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ θα δοθεί πολύ σύντομα, συντομότατα… Έχω κρατήσει σημειώσεις από όσα έγιναν στην Επιτροπή και από όσα είπαν όσοι ήρθαν ενώπιον της επιτροπής και όταν θα δώσω όλες τις εισηγήσεις και τις σημειώσεις που κρατούσα, τότε θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια ότι όλα τα έκανα σωστά, τουλάχιστον εγώ.

Όλοι κάνουμε λάθη βέβαια, αλλά δεν αποκλείω να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ ή στα διοικητικά δικαστήρια, όπου γίνονται αναιρέσεις, αιτήσεις ακύρωσης. Εκεί δεν θα ελέγξουν αυτά που ελέγξαμε εμείς, αλλά εάν το σκεπτικό μας έχει σωστή αιτιολόγηση.

Η απόφαση της ΕΕΑ δεν θα ακυρωθεί, παρά μόνο εάν έγινε κάποιο τυπικό νομικό λάθος, που δεν το αποκλείω, γιατί έχω μεγάλη εμπειρία από τα δικαστήρια. Εμείς ελέγχουμε τη νομιμότητα όλων των διοικητικών πράξεων, όχι τη σκοπιμότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020, 23:48