Με έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έγινε σήμερα, Πέμπτη (15/4), η ανασύνθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς εκκρεμούσε κενή θέση στη σύνθεσή του. Από τη διαδικασία αναδείχθηκε νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ και από σήμερα αναλαμβάνει το πόστο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

Πλέον, θα έχει θέση και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάροβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφων Κούκιος, Κυριάκος Κυριάκος και Αρτούρ Νταβιντιάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και τα ερωτήματα που τέθηκαν από τη μικρή μερίδα των μικρομετόχων της ΠΑΕ επισημάνθηκε ότι παρέχεται απόλυτη στήριξη στον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία, από την πλευρά του προέδρου Ιβάν Σαββίδη και τονίστηκε μάλιστα ότι έχει, εκτός από την τρέχουσα φετινή περίοδο, διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Ακόμη στο επίμονο θέμα της διαδοχής του αθλητικού διευθυντή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γερμανό, Όλαφ Ρέμπε, τονίστηκε από την πλευρά του αντιπροέδρου, Μάκη Γκαγκάτση, ότι γίνονται αναζητήσεις και ήδη υπάρχουν συνεντεύξεις με υποψηφίους, οι οποίοι έχουν επισημανθεί για την κάλυψη το συντομότερο δυνατό του νέου Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας.

Τέλος προσδιορίστηκε ότι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι στόχοι της ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Super League, ενώ εκφράστηκε η άποψη ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ θα είναι και πάλι υποψήφιος για τους υψηλότερους στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης