Πριν από τον Ιάπωνα Καγκάβα ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον Βόσνιο επιθετικό, Βλάντιμιρ Μπράντονιτς, καθώς η Ράντνικ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον «δικέφαλο» του Βορρά για την παραχώρηση του παίκτη.

Ο 21χρονος στράικερ πλέον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άμεση άφιξη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση της βοσνιακής ομάδας αναφέρει:

«Επιβεβαιώνουμε επίσημα την αναχώρηση του Βλαντιμίρ Μπράντονιτς για τον ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από διαπραγματεύσεις, εξετάζοντας τη συνολική κατάσταση και ακολουθώντας τις διαδικασίες, αποφασίστηκε ότι ο Μπράντονιτς θα λάβει άδεια για να αλλάξει περιβάλλον».

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε: «Από τη μία είμαι χαρούμενος, αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι που αφήνω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και την πόλη. Θα είμαι πάντα φίλος της Ράντνικ και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς γεννήθηκε στην πόλη Πριμπόι στις 11 Δεκεμβρίου του 1999 και ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ράντνικ Μπιέλινα, με την οποία πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 22 Ιουλίου του 2017.

Ο Μπράντονιτς με την φανέλα της Ράντνικ μέτρησε συνολικά 66 εμφανίσεις και 16 γκολ.

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Εσίτι στη Γκιοζτεπέ

Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Εσίτι στην Γκιοζτεπέ με τον ΠΑΟΚ να «σφραγίζει» τη συμφωνία με τη σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, ο Νιγηριανός μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη, ως δανεικός έως το καλοκαίρι. Ο σύλλογος της Super Lig έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει μόνιμα, καλύπτοντας ρήτρα 2.500.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Άντερσον Εσίτι στη Γκιοζτεπέ μέχρι το φινάλε της σεζόν 2020-21».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης