Παίκτης της Νόριτς είναι και επίσημα ο Χρήστος Τζόλης, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «καναρίνια» ανήρτησαν στο instagram, βίντεο από φάσεις του 19χρονου επιθετικού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ το οποίο γράφει χαρακτηριστικά «Welcome Tzolis».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται, ότι η μεταγραφή του Έλληνα στράικερ θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ πόσο 11 εκατομμυρίων άμεσα + 2 εκατομμυρίων ευρώ υπό μορφή μπόνους, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατάει ποσοστό 17,5% σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, ενώ πήρε το νούμερο «18».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«O ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη κι εύχεται στο Golden Boy κάθε επιτυχία στην Premier League και στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστορία του Τζόλη με τον Δικέφαλο ξεκίνησε το 2010. Πέρασε από όλα τα στάδια του PAOK Academy, έκανε ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους, σκόραρε 100 φορές σε μία σεζόν, μέχρι που τον Ιούλιο του 2020 σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τους τελευταίους 14 μήνες έζησε το παραμύθι του με τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε 57 αγώνες, σκόραρε 17 φορές, έδωσε 10 ασίστ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2020-21 από το κοινό του Δικεφάλου κι έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης