Ακόμη ένα υβριστικό πανό σε γήπεδο χωρίς... οπαδούς!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 00:38
Ακόμη ένα υβριστικό πανό σε γήπεδο χωρίς... οπαδούς!

Έχει γίνει δυστυχώς συνήθεια στα μεγάλα ελληνικά ντέρμπι την εποχή του Covid-19, ακόμη κι αν αυτά διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, ο γηπεδούχος να... υποδέχεται τον αντίπαλό του με υβριστικά πανό.

Το έχουμε δει στο «Καραϊσκάκη» σε αγώνες του Ολυμπιακού και το είδαμε και την Κυριακή και στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, πριν το clasico της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη σε εξέδρα του γηπέδου του «δικεφάλου» του Βορρά είχε αναρτηθεί ένα μεγάλο πανό, που είχε υβριστικά μηνύματα για τους «κιτρινόμαυρους». Σε αυτό υπήρχε και αναφορά για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πώς μπαίνουν αυτά τα πανό στο «Καραϊσκάκη», στη Λεωφόρο, στην Τούμπα, στο ΟΑΚΑ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή όπου αλλού θέλετε, από τη στιγμή που, λόγω των μέτρων για τη μη εξάπλωση του Covid 19, τα γήπεδα παραμένουν κλειστά για τους οπαδούς;

Οι διοικήσεις των μεγάλων ομάδων, στα γήπεδα των οποίων κάνουν την εμφάνισή τους αυτά τα πανό, δεν θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα;

Και το χειρότερο από όλα είναι, ότι τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βυθίζεται, στα μάτια των περισσοτέρων αυτές οι εικόνες θεωρούνται φυσιολογικές.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 01:16