Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Βόλος επικράτησε την Κυριακή με 2-1 του Πανιωνίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο «ιστορικός» άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με τέρμα του Εμμανουηλίδη, ωστόσο οι νεοφώτιστοι στη μεγάλη κατηγορία πήραν το τρίποντο χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μουνίθ (74′) και την κεφαλιά του Τσοκάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το τρίποντο ο Βόλος αναρριχήθηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα οι Νεοσμυρνιώτες, μετά την ήττα τους παρέμειναν στην προτελευταία θέση.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Πανιώνιος με γκολ του Εμμανουηλίδη (πλασέ) στο 27΄ προηγήθηκε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο καθώς στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική καλή στιγμή του Βόλου στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μια κεφαλιά του Μάντζη στο 39΄ την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαλέρμπ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 42΄ όταν ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μελίσσας έδειξε ότι ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και δημιούργησαν μια σειρά από ευκαιρίες.

Αρχικά στο 53΄ (από λάθος του Μαλέρμπ), στο 55΄ (σουτ του Μάντζη πέρασε άουτ) και στο 59΄(σουτ του Μουνίθ έδιωξε ο Μαλέρμπ).

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 74΄ όταν ο Μουνίθ σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Ευαγγέλου, με τον διαιτητή να το υποδεικνύει με τη βοήθεια του VAR.

Ο Βόλος έχασε στο 78΄ μία ακόμη ευκαιρία όταν το σουτ του Μουνίθ, απέκρουσε ο Μαλέρμπ, ενώ στο 83΄ τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα.

Κι αυτό γιατί έμειναν με 10 παίκτες όταν ο Ευαγγέλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μάντζη.

Εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό του πλεονέκτημα η ομάδα της Μαγνησίας στο 87′ έφθασε στο 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Τσοκάνη έπειτα από ωραία σέντρα του Ντεντάκη, παίρνοντας εν τέλει τη νίκη.

Κίτρινες: Μουνίθ, Μελίσσας – Οικονομίδης, Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Αραμπούλι

Κόκκινες: 83΄ Ευαγγέλου (2η κίτρινη)

Βόλος (Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος (25΄ Διαμαντής), Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Μουνίθ, Φερνάντο (82΄ Τσαούσης), Μάντζης (90΄+2΄ Λύρατζης).

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρτσε (70΄ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (62΄ Ρέντζας), Παπανικολάου (82΄ Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης