Στη θλίψη βυθίστηκε το σέρβικο ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Μόμτσιλο Βούκοβιτς.

Ο εκλιπών, ο οποίος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έδωσε μάχη με τον καρκίνο του λαιμού, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μόμτσιλο Βούκοβιτς ήταν γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς διετέλεσε προπονητής στη χώρα μας στον ΠΑΟΚ, τον Πανιώνιο, τον Λεβαδειακό και τον Πανσερραϊκό.

Για πρώτη φορά ο Βούκοβιτς ήρθε στη χώρα μας το 1988, όταν και ανέλαβε τον Πανιώνιο, με τη θητεία του στη Νέα Σμύρνη να διαρκεί μέχρι το 1992.

Το 2006 επέστρεψε στη χώρα μας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έμεινε για έναν χρόνο, για να ακολουθήσουν ο Λεβαδειακός (2008-09) και ο Πανσερραϊκός (2010-11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παρτιζάν με ανάρτησή της εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του Βούκοβιτς.

 «Ήσουν ένας από τους σπουδαιότερους και θα παραμείνεις για πάντα! Οι θρύλοι δεν μας αφήνουν ποτέ, μένουν να ζουν στις καρδιές μας, περήφανα και με την αγάπη που μεταλαμπαδεύουμε από γενιά σε γενιά! Αιώνια δόξα να έχεις! Η Παρτιζάν σου!», ανέφερε το μήνυμα για τον Βούκοτιτς, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με τη φανέλα της Παρτιζάν, την οποία υπηρέτησε ακόμη και ως πρόεδρος από το 2015 ως το 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης