Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νιόπλιας υπήρξαν συμπαίκτες για δυόμισι χρόνια στον ΟΦΗ. Την Κυριακή έζησαν έντονες στιγμές μέχρι το τέλος των αγώνων των ομάδων που έχουν την τεχνική ηγεσία. Οι δύο προπονητές πανηγύρισαν επιτυχία στην εκπνοή των αγώνων των ομάδων τους, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ο Γιάννης Αναστασίου πανηγύρισε τη νίκη του Παναιτωλικού μέσα στο Περιστέρι, σε βάρος της προηγούμενης ομάδας του, του Ατρόμητου, στο τέλος του αγώνα. Για τον Αρτινό προπονητή ήταν το 100ό του παιχνίδι σε πάγκο ομάδας Super League. Έχει 56 νίκες, 20 ισοπαλίες και 24 ήττες. Ο Αναστασίου έχει 88 αγώνες με τον Παναθηναϊκό, 10 με τον Ατρόμητο και δύο με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε την ομάδα του ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 3-3, αν και έχανε 3-0 μέχρι το 78΄ από την ΑΕΚ στην έδρα του. Η ποδοσφαιρική σημαία της ομάδας της Κρήτης έφτασε τους 100 επαγγελματικούς αγώνες με την ιδιότητα του προπονητή. Έχει 42 στον Παναθηναϊκό, 17 στον Ατρόμητο και 41 στον ΟΦΗ και μετράει 58 νίκες, 24 ισοπαλίες και 18 ήττες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης