Δύο ημέρες μετά την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε ακόμη δύο μεταγραφές, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να παραμείνει o σύλλογος στη Super League 1.

Πιο συγκεκριμένα οι «κυανοκίτρινοι» γνωστοποίησαν την Κυριακή (29/12) ότι εντάχθηκαν στο δυναμικό τους ο Κέβιν Γκαρσία και ο Μανόλης Τζανακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και τη διετία 2014-16, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών.

Από τη μεριά του, ο 27χρονος Τζανακάκης, ο οποίος καλύπτει κυρίως το δεξί άκρο της άμυνας και είχε μείνει τον Αύγουστο ελεύθερος από τον Άρη, υπέγραψε με την ομάδα συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τους δύο ποδοσφαιριστές έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον Παναιτωλικό επιστρέφει για το επόμενο εξάμηνο ο Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα μας και τη διετία 2014-2016. Στις δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας με περιμένουν και μου το έδειξαν με τα μηνύματα τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της και να ανέβουμε βαθμολογικά γρήγορα κάνοντας έναν καλό δεύτερο γύρο”».

«Συμβόλαιο διάρκειας έως τον Ιούνιο του 2021 υπέγραψε ο Μανόλης Τζανακάκης και εντάσσεται στον Παναιτωλικό. Μετά την υπογραφή του δήλωσε: “Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα. Οι άνθρωποι της από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω πολύ ωραία και αυτό ήταν που ήθελα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο δρόμο, στον οποίο πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και να δουλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης