Πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού, Ενέα Μιχάι, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, δεδομένου πως οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην συμφωνία για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή και την σύναψη συμβολαίου για την επόμενη τετραετία. Στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων, πέρα από τα οικονομικά ανταλλάγματα, υπάρχει και η προοπτική παραχώρησης του νεαρού Γιάννη Μιχαηλίδη στον Παναιτωλικό με την μορφή του δανεισμού.

Tην περσινή σεζόν, ο Μιχάι κατέγραψε 19 συμμετοχές με την φανέλα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα της Super League, όντας εκ των βασικών συντελεστών της αμυντικής γραμμής των Αγρινιωτών, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, καταγράφοντας μέχρι τώρα δύο συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε διεξοδικά τον νεαρό κεντρικό μέσο στη διάρκεια της τελευταίας σεζόν και η εισήγηση του σκάουτερ Γιώργου Κωστίκου ήταν θετική για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «μέτωπο» των μετακινήσεων, ο Χάρης Χαρίσης μετά από μια χρονιά δανεισμού στο βελγικό πρωτάθλημα και την Κορτράικ επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, με τον ΠΑΟΚ και την ομάδα της Αθήνας να έχουν έρθει σε συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Τέλος, άλλοι τρεις νέοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την καριέρα τους για τον επόμενο έναν χρόνο στον ΝΠΣ Βόλου. Αυτοί είναι οι Διαμαντής, Τσαούσης και Μπαλογιάννης, που θα παραχωρηθούν με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον σύλλογο της Μαγνησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης