Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στην παράταση. Τα δύο ενενηντάλεπτα έληξαν χωρίς σκορ και στο 116’ ο Μπαΐροβιτς σκόραρε για την ομάδα του Αγρινίου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντομίνγκες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αρκετές απουσίες βασικών παικτών τους παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες, κυρίως ο Παναιτωλικός, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Άλβαρες και Ρόσα στην ενδεκάδα του. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Παναιτωλικό, όταν μετά από κόρνερ του Άλβαρες στο 9ο λεπτό, ο Σίεστεντ έπιασε την κεφαλιά, η οποία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ. Οκτώ λεπτά αργότερα (17΄) την ίδια τύχη είχε σουτ του Ρόσα και ο Πανιώνιος αποδείχθηκε αρκετά τυχερός.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 45λεπτο, κινήθηκε πιο επιθετικά και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ ο Πανιώνιος έδειξε περισσότερη προσοχή στην άμυνά του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο Πανιώνιος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 73΄ όταν σουτ του Μιλόγεβιτς στην κίνηση απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Στο 85΄ σουτ του Ντουάρτε υποχρέωσε τον Κότνικ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στην κανονική διάρκεια του αγώνα κι έτσι πήγαν στην παράταση, όπου ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στο 116΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 68΄ στη θέση του Ντίας. Στο 119΄ ισοφάρισε ο Πανιώνιος με κεφαλιά του Ντομίνγκες, όμως δεν του αρκούσε, αφού ήθελε νίκη με 2-1 για να περάσει, κάτι που στο μικρό διάστημα που απέμενε δεν κατάφερε να πετύχει.

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-1 (Cosmote Sport 3)

Γκολ: 116′ Μπαΐροβιτς (Παναιτωλικός),119′ Ντομίνγκες (Πανιώνιος)

 

Κίτρινες κάρτες: Ρέντζας, Μιλόγεβιτς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες – Κέβιν, Σανιά, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς

Κόκκινες κάρτες:

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης (63′ Σαραμαντάς), Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (69′ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (111′ Γρίβας), Τσιλούλης, Αραμπούλι.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν (62′ Τζανακάκης), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Ντουάρτε, Άλβαρες (73′ Μιμίτο), Ρόσα (97′ Φυτόπουλος), Ντίας (68′ Μπαΐροβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης