Έτοιμοι για την πρεμιέρα των πλέι άουτ με τη Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού (8/6, 20:00, ΕΡΤ Sports). Οι «κυανοκίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι και ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών που θα έχει στη διάθεσή του στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου από το Αγρίνιο καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντάλσιο, καθώς και στους Κνετ και Ταχάρ που ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Παναιτωλικού μπορεί να βασιστεί στους Αριγίμπι και Λουσέρο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες στην αποστολή των «καναρινιών».

Την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τη Λαμία συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Άλβαρες, Αριγίμπι, Γιαννακόπουλος, Κέβιν, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης