Ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Ξάνθη στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Καπετάνο (34’) και Παπαστεριανό (64’), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα, ο οποίος σκόραρε στο 69’ με πέναλτι και στο 81’ ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και ολοκληρώθηκε με τέσσερα γκολ και αρκετή ένταση. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα δημιουργήθηκε στο 10’ από την Ξάνθη, με τον Σολτάνι που σούταρε αλλά είδε την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία. Από το κόρνερ και πάλι ο Σολτάνι πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Λισγάρας δεν μπόρεσε να κάνει έγκαιρα την προβολή. Στη συγκεκριμένη φάση ο Θανάσης Παπάζογλου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Το σκορ άνοιξε στο 34’. Ο Νιέτο γύρισε τη μπάλα και η άμυνα του Παναιτωλικού σταμάτησε, καθώς θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε άουτ. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε άουτ και έτσι ο Καπετάνος σκόραρε και άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ο Γιάννης Ματζουράκης αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και απείλησε με τον Ουαρντά και τον Μαρκόφσκι σε δύο περιπτώσεις. Οι Αγρινιώτες στο 64’ προδώθηκαν από την άμυνά τους και ο Νιέτο αφού γέμισε την μπάλα, βρήκε τον Παπαστεριανό, που την κατέβασε και πέτυχε το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μείωση του σκορ για τους Αγρινιώτες δεν άργησε. Ο Δημητρόπουλος υπέδειξε χέρι του Σολτάνι στην περιοχή και ο Ουάρντα στο 69’ από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 2-1. Τα νεύρα σε αυτή τη φάση μεταφέρθηκαν στον πάγκο της Ξάνθης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι χωρίς προπονητές.

Στη συνέχεια ο Σολτάνι έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ, καθώς το βολέ που επιχείρησε πέρασε άουτ και τελικά ο Παναιτωλικός που έπαιξε με πιο επιθετικό σχήμα ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ουάρντα στο 81’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ζαρόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Παναιτωλικός – Ξάνθη 2-2 (Novasports 3)

Γκολ: 69′ πεν., 81′ Ουάρντα – 34′ Καπετάνος, 63′ Παπαστεριανός

Κίτρινες κάρτες: Ουάρντα, Μύγας – Νιέτο, Λισγάρας, Σολτάνι, Καρυπίδης

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):
Κυριακίδης, Μαρτίνες (70′ Κλέσιο), Κούσας, Ρουσκουσέδα (46′ Φερέιρα), Κάπελ, Παπάζογλου (14′ Βασιλούδης), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Μύγας, Ουάρντα.

SKODA Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Ζαρόπουλος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανός (80′ Σκούρτης), Φλίσκας, Νιέτο (74′ Ντιμιτρόφ), Ορφανίδης (58′ Βασιλακάκης), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης