Στο 0-0 κόλλησαν Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο. Το ματς διεξήχθη στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς καμία σημαντική ευκαιρία πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε τον πρώτο λόγο, αλλά δεν μπορούσε να πατήσει στην εστία του Κνετ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πολύ καλός και οι φάσεις αρκετές. Στο 52′ ο Λουσέρο εξ επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία.

Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Μακέντα έβγαλε την σέντρα ο Χατζηγιοβάννης έκανε το σουτ, αλλά ο Σανιά έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61′ ο Γιόχανσον, μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Μακέντα έκανε το σουτ, αλλά ο Λουσέρο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διούδης νίκησε σε τετ α τετ τον Ντίας, κρατώντας το 0-0.

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ρομάν, Τσιγγάρας, Λιάβας – Σένκεφελντ, Δώνης, Μακέντα, Κουρμπέλης

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μπαΐροβιτς (82′ Ντουάρτε), Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Λιάβας, Ταχάρ, Ρομάν (62′ Φυτόπουλος), Ντάλσιο (46′ Αριγίμπι), Ντίαζ. 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Νούνιες), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (64′ Περέα), Κολοβός (77′ Μολό), Μακέντα. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης