Ο Ολυμπιακός σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ στο 6’, ενώ ο Ελ Αραμπί πέτυχε δύο τέρματα στο 41’ και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε στο 33’ ο Αριγίμπι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ποντένσε, όταν ύστερα από την εξαιρετική συνεργασία Μασούρα, Γκιγιέρμε κι Ελ Αραμπί ο Μαροκινός βρήκε τον Πορτογάλο στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε τον Κνετ για το 1-0. Με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί αλλά να απειλείται στο 33΄, όταν ο Αριγίμπι με ωραία προσπάθεια και τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα, οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν στο 41΄.

Στο σημείο εκείνο ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με εξαιρετικά ζυγισμένη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμίκας γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Ελ Αραμπί απέφυγε τον Μαρσιάλ και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Με το νικητή να έχει ουσιαστικά κριθεί, οι αντίπαλοι συνέχισαν να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν καλό θέαμα. Ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς στο 61΄ (απέκρουσε ο Κνετ), ενώ ο Παναιτωλικός είχε μια σπάνια στιγμή για το «γκολ της τιμής», στο 78ο λεπτό. O Αριγίμπι πλάσαρε, ο Σα απέκρουσε ασταθώς, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Ντίας που πλάσαρε με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά ο Μπουχαλάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 6′ Ποντένσε, 41′, 45′ +2 Ελ Αραμπί

 

 

 

33′ δοκάρι ο Αριγίμπι

 

Κίτρινες κάρτες: Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Καμαρά. Σουντανί

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας (54′ Σιέστεντ), Λιάβας (69′ Καββαδίας), Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντιάς, Μπαΐροβιτς (63′ Ντάλσιο).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Καμαρά (71′ Μπρούνο), Ποντένσε (56′ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (64′ Μπουχαλάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης