Ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-0 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League και προσπέρασε την Ξάνθη, ξεφεύγοντας από την ζώνη των μπαράζ παραμονής. Δύο γκολ σημείωσε ο Μουνιέ στο 53’ και το 77’, ενώ στο 61’ σκόραρε ο Ντάουντα.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα «αναιμικό» πρώτο ημίχρονο, όπου οι μοναδικές στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Βινίσιους Σίλβα στο 29′ (απέκρουσε ο Φερνάντες) και το πλασέ του Ρόσα στο 44′ που έφυγε λίγο άουτ, οι Αγρινιώτες επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους στο δεύτερο 45λεπτο.

Στο 53′, έπειτα από μεγάλο λάθος του Μιχαήλ, ο Μουνιέ έκλεψε τη μπάλα, προχώρησε και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν σε εξαιρετική βραδιά κι αφού δεν κατάφερε για λίγο να σημειώσει ένα απ’ τα καλύτερα γκολ της σεζόν στο 60′, στο αμέσως επόμενο λεπτό έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ντάουντα, που σημείωσε το 2-0.

Ο Μουνιέ έβαλε και την τελευταία… πινελιά στο ματς, στο 77′, με εντυπωσιακό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δίνοντας μεγάλες διαστάσεις στη νίκη του Παναιτωλικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 3-0 (ΕΡΤ Sports)

Γκολ: 53′ Μουνιέ, 61′ Ντάουντα, 77′ Μουνιέ

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Μαλής, Ρόσα – Τόρζε, Γκαζάλ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντες, Τζανακάκης (12′ Τσιγγάρας), Κέβιν, Μαλής, Λιάβας, Άλβαρες (79′ Μιμίτο), Ντάλσιο (86′ Λουσέρο), Ρόσα, Μουνιέ (86′ Αριγίμπι), Ντίας, Ντάουντα.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μούζεκ (78′ Φιλίπ), Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε (85′ Τόρζε), Σεσέροβιτς (56′ Γκαζάλ), Μπούστος (78′ Πινάκας), Σίλβα (57′ Ασούμπρε), Παπάζογλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης