Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγώνα λιγότερο. Το ματς της 3ης αγωνιστικής κρίθηκε με τα γκολ του Ελ Αραμπί στο 48’ και του Καφού στο 86’.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία καλή… προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους», εν όψει της ρεβάνς με την Ομόνοια (29/9) για τα πλέι οφ του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν να επιδείξουν μόλις δύο αξιόλογες ευκαιρίες πριν πάρουν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Η πρώτη ήρθε στο 40΄, όταν ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της σέντρας του Ελ Αραμπί από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κνετ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έπιασε κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός, όπως έκανε και με τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα ανέβασε στροφές στο β΄ μέρος και «καθάρισε» το ματς. Με το… καλημέρα στην επανάληψη οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ. Στο 48΄ και μετά από ωραίο γύρισμα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά ο Ελ Αραμπί «εκτέλεσε» τον Κνετ κι «έγραψε» το 1-0.

Έντεκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ξέσπασαν προσωρινά σε πανηγυρισμούς, μετά το γκολ του Ματσόλα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Ολυμπιακό, ο οποίος όχι μόνο δεν απειλήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, αλλά στο 86΄ «κλείδωσε» τη νίκη.

Σε ρόλο δημιουργού ο Χασάν, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα, έφυγε στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Καφού, με τον τελευταίο να πλασάρει προ κενής εστίας (2-0).

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 48′ Ελ Αραμπί, 86′ Καφού

 

 

Κίτρινες κάρτες: Σισέ – Ματσόλα

Κόκκινες κάρτες:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (77′ Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77′ Ραφίνια), Μασούρας (65′ Μπουχαλάκης), Κάιπερς (46′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70′ Χασάν).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Βάντερσον (65′ Μεδίνα), Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78′ Ταχάρ), Τζανακάκης, Λιάβας, Τσιγγάρας (65′ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Μάζουρεκ, Ντίας (72′ Μεντόσα), Ματσόλα (78′ Βέργος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης