Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Παναιτωλικού στο παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League, που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσαν οι Ρομαό (25’), Φορτούνης (34′) και Ανσαριφάρντ (38′, 46′). 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 6ο λεπτό, όταν ο Μοράρ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Προτό.

Από εκείνο το σημείο ο αγώνας μετατράπηκε σε έναν επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων, που με τον Μιραλάς να «σερβίρει» και τους Ρομαό (25΄), Φορτούνη (33΄) να εκτελούν έφτασε στο 2-0, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να φτάνει τα 50 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από εκεί και ύστερα ανέλαβε δράση ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που σκόραρε δις (38΄, 46΄) ύστερα από έξοχες προσπάθειες και ασίστ των Χατζησαφί και Φορτούνη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 4-0 (Novasports 4)

Γκολ: 25′ Ρομαό, 34′ Φορτούνης, 38′, 46′ Ανσαριφάρντ
8′ δοκάρι ο Ρόσα

Κίτρινες κάρτες:
Ρομαό – Μύγας, Ρότσα, Μπράβο

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης):
Χουτεσιώτης, Χατζισαφί, Νικολάου, Ένχελς, Ελαμπντελαουί (76′ Ιγκόρ Σίλβα), Ρομαό (58′ Μάρτινς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μιραλάς (73′ Βέργος), Βρουσάι, Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Ρότσα (76′ Βασιλούδης), Μπεχαρανο (66′ Μπράβο), Τσοκανης, Μοραρ, Ντίας (81′ Βακράκος), Ρόσα, Μαζουρεκ, Μύγας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης