Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο ματς για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες αγωνίστηκαν από το 4ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου, όμως πήραν τη νίκη με γκολ των Βαλιέντε (26’), Ιγκλέσιας (44’) και Φερνάντεθ (62’).  

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… κακό οιωνό για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε προσπαθώντας να σταματήσει τον Μοράρ, που έμπαινε στην περιοχή ύστερα από λάθος του Πασαλίδη. Παρόλα ταύτα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 26΄, όταν ο Καλτσάς έκανε την ατομική προσπάθεια, βρήκε τον Μανιά κι εκείνος έδωσε στον Βαλιέντε, που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι Αρκάδες πήραν σαφές προβάδισμα πριν το ημίχρονο, όταν στο 44΄ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο υψηλόσωμος Ιγκλέσιας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, με την κατοχή της μπάλας να είναι στο 70% για τους φιλοξενούμενους, στο πρώτο μισό του αγώνα. Κι ενώ όλοι ανέμεναν την αντίδραση του Παναιτωλικού στην επανάληψη, ο Μαρκ Φερνάντεθ «σφράγισε» τη μοίρα του αγώνα στο 62΄, όταν με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 3-0 (Novasports 1)

Γκολ: 26′ Βαλιέντε, 44′ Ιγκλέσιας, 62′ Φερνάντεθ

Κίτρινες κάρτες: Ουίλιαν, Μιχάι

Κόκκινες κάρτες: 4′ Τριανταφυλλόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Φερνάντεθ (89′ Ορτέγκα), Αραβίδης (8′ Μπελόκ), Μανιάς (82′ Βλάχος).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Tσιγγάρας (63′ Μαρινάκης), Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Μάρκος Πάουλο (68′ Πάρρας), Λουσέρο, Γκούγκα, Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Μοράρ (30′ Μπαΐροβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης