Ο Παναιτωλικός έγινε η πρώτη ομάδα της Super League που έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας και ολοκλήρωσε τον 3ο όμιλο με μόλις δύο βαθμούς σε τρία ματς. Έτσι, στην επόμενη φάση προκρίθηκαν Παναθηναϊκός και ΑΟΧ/Κισσαμικός που μετρούν από τέσσερις βαθμούς και έχουν παιχνίδι λιγότερο.
Το ματς ήταν καλό και γρήγορο, με τους Αγρινιώτες να «αγγίζουν» το γκολ στο 54′ με το δοκάρι του Μπελεβώνη. Από την δική της μεριά, η Ιεράπετρα είχε ως κορυφαία στιγμή την φάση του 63′, όταν ο Μηνάς απέναντι στο τέρμα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τελικό 0-0 ήταν καταδικαστικό και για τους δύο, αφού αμφότεροι «τερμάτισαν» με 2 βαθμούς, την στιγμή που Παναθηναϊκός και Κισσαμικός βρίσκονται ήδη στους 4 κι έτσι θα αναμετρηθούν την Τετάρτη μόνο για την «πρωτιά» του ομίλου, και με τον Κισσαμικό να την παίρνει ακόμη και με ισοπαλία.


ΟΦ Ιεράπετρα: Μπένκο, Αναστασόπουλο, Μίγγα, Πότσι, Μούτσα, Χίσι, Παπαδόπουλο (75’ Κορέτας), Μαρτσάκη (68’ Τοπούζης), Μηνάς, Γιουκούδης, Πυθαρούλης

Παναιτωλικός:
Γιαννακόπουλο, Γιαννιώτη, Βακράκο, Μαρινάκη, Αγροδήμο, Βασιλούδης, Τσιγγάρας, Χαντάκιας, Λιάβας (59’ Ρότσα), Κόκκορης (66’ Γουίλιαν), Μπελεβώνης (73’ Μανά).


Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. Παναθηναϊκός 4 (3-2) *
2. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0) *
3. Παναιτωλικός 2 (0-1)
4. ΟΦΙ 2 (2-4)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

*Παναθηναϊκός και ΑΟΧ/Κισσαμικός έχουν από ένα ματς λιγότερο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης