Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αλγερινού μέσου, Αϊμέν Ταχάρ, ο οποίος έφτασε την Πέμπτη στην Ελλάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αγρινίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αϊμέν Ταχάρ ανήκει από σήμερα στον Παναιτωλικό. Συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Γεννημένος στις 2 Οκτ. 1989, έχει αγωνιστεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, τη Γκαζ Μετάν και τη Στεάουα Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, στη Σαγκάν Τόσου στην Ιαπωνία και στη Μποαβίστα στην Πορτογαλία.»

Οι πρώτες δηλώσεις του Ταχάρ: «Ο προπονητής και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα. Με παρακίνησαν και πρώην συμπαίκτες μου που έχουν περάσει από την ομάδα όπως ο Ράφαελ Μπρακάλι λέγοντάς μου τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους της ή από το Ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Φερνάντο Βαρέλα. Αυτό που θα κάνω τώρα είναι να δουλέψω για να είμαι έτοιμος όταν ο προπονητής με χρειάζεται, ώστε να βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης