Κάτοικος Αγρινίου θα δηλώνει από εδώ και στο εξής ο Διαμαντής Χουχούμης, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό.

Ο 27χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», έπαιξε τις δύο τελευταίες σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χουχούμης, ο οποίος έχει παίξει επίσης στη Σλοβακία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (κυπελλούχος το 2018) και στη Σερβία με τη Βοϊβοντίνα, έχει καταγράψει συνολικά 64 συμμετοχές στη Super League, έχοντας σκοράρει μία φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βοϊβοντίνα και τα δύο τελευταία χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν τον δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης