Ο Κάρλος Ζέκα δεν είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Παναθηναϊκού στη Super League, αλλά ελπίζει ότι στα πλέι οφ οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν την πρώτη θέση και θα κλείσει η σεζόν με αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του «τριφυλλιού» στην εφημερίδα «Goal»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλαμε πάρα πολύ να τα πάμε καλύτερα απ’ την πορεία που είχαμε, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Προφανώς και κανείς από εμάς δεν είναι χαρούμενος με την πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα. Ελπίζω, τουλάχιστον, να καταφέρουμε να είμαστε χαρούμενοι με αυτά που θα έχουμε καταφέρει στα πλέι οφ».

Τα πλέι οφ: «Δουλεύουμε για αυτό, για την πρωτιά. Ο βασικός μας στόχος είναι να είμαστε στην πρώτη θέση των πλέι οφ έπειτα από αυτούς τους αγώνες που θα δώσουμε. Θέλουμε πολύ να τελειώσουμε στην κορυφή των πλέι οφ και πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για να τα καταφέρει».

Το αν Λέτο και Μπεργκ θα είναι οι ηγέτες στα πλέι οφ αλλά και τη νέα σεζόν: «Ειλικρινά το ελπίζω! Ο κάθε ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας βοηθήσει είναι πάρα πολύ καλό να βρίσκεται στην ομάδα. Αν είναι σε φόρμα, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκους και τον Σέμπα, θα είναι πάρα πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό. Θα μπορέσει έτσι να γίνει πολύ καλύτερη και η ομάδα και να παρουσιαστεί πιο έτοιμη συνολικά για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επόμενη χρονιά: «Αυτή η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Οπότε δεν μπορούμε να λέμε ότι σκεφτόμαστε την επόμενη. Είναι λάθος αυτό. Τώρα έχουμε το μυαλό μας μόνο τα πλέι οφ και στο πώς θα βγούμε πρώτοι. Όταν θα τελειώσουν αυτά, θα δούμε τι μπορούμε να σκεφτούμε για την επόμενη χρονιά και τι στόχους θα θέσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης