Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπορεί να σκόραρε δύο φορές στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο τα γκολ του δεν αποδείχτηκαν αρκετά στο «τριφύλλι», ώστε να φτάσει στη νίκη απέναντι στους Αρκάδες.

Το τελικό 2-2, όπως είναι φυσικό, στεναχώρησε τον Έλληνα άσο, ο οποίος τόνισε ότι όλοι στην ομάδα του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο εν λόγω ματς, αλλά πλήρωσαν αμυντικά δύο στιγμές που έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να χαρώ για τα γκολ που πέτυχα καθώς η ομάδα μου ήθελε μόνο τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση στα τρία παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε να κερδίζουμε ως το φινάλε! Ήμασταν καλοί. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν καθώς παίξαμε πολύ καλά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά μας έλειψε η ουσία στο φινάλε προκειμένου να πάρουμε τη νίκη» είπε αρχικά.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ στις μοναδικές επιθέσεις των αντιπάλων μας. Ίσως έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις φάσεις. Όμως γενικά όλοι παίξαμε καλά. Τώρα αναγκαστικά κοιτάμε στα επόμενα ματς για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» ολοκλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης