Για την απόφασή του να αφήσει την Ισπανία λίγο μετά την έναρξη του lockdown για να επιστρέψει στην Ελλάδα  μίλησε ο Νίκος Βέργος στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σχολίασε πως στην Ελλάδα ο κίνδυνος είναι πολύ μικρότερος, ενώ για πρώτη φορά έδειξε ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει στη Χέρκουλες και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, μολονότι ο δανεισμός του εκπνέει το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποφάσισα να επιστρέψω στην Αθήνα γιατί στο Αλικάντε μένω σε ένα διαμέρισμα και είναι δύσκολο να προπονηθώ. Ζήτησα άδεια για να φύγω προκειμένου να γυρίσω σπίτι και δουλέψω καλύτερα.

«Έχω και έναν προσωπικό γυμναστή. Δεν έφυγα από φόβο, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα ο κίνδυνος είναι μικρότερος. Για παράδειγμα, την Τετάρτη υπήρξαν εδώ μόνο επτά επιπλέον κρούσματα» εξήγησε ο βορειοελλαδίτης επιθετικός και πρόσθεσε για το μέλλον του μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στον σύλλογο της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου. Το ποδόσφαιρο έχει δευτερεύοντα λόγο τώρα. Θα είναι κρίμα να αφήσω τη Χέρκουλες γι’ αυτόν τον λόγο, γιατί ήμουν πολύ χαρούμενος. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης