Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Άνταμ Τσέριν, μία μέρα μετά την ενσωμάτωσή του στην αποστολή στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού».

Ο 22χρονος Σλοβένος μέσος, ανέλυσε τις σκέψεις του για τη μεταγραφή του στους «πράσινους», ξεκαθάρισε πως ήταν πολύ εύκολη η απόφασή του να υπογράψει για 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε πως η δουλειά η δική του και των συμπαικτών του είναι να επαναφέρουν το κλαμπ εκεί που πραγματικά ανήκει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν στο Panathinaikos TV:

-Για το τι ήταν αυτό που τον ώθησε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με ήθελαν. Όταν προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για μένα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πολλούς φιλάθλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα, μετά από δύο πολύ καλές σεζόν με τη Ριέκα:

«Ναι, ήταν δύο εξαιρετικές σεζόν για μένα. Αναπτύχθηκα πολύ σαν παίκτης αυτά τα δύο χρόνια. Και νομίζω ότι είμαι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού».

-Για τους στόχους που βάζει με τον Παναθηναϊκό:

«Ο βασικός στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, τις ιδέες του προπονητή και του συλλόγου. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει το κλαμπ».

-Για το πώς θα περιέγραφε αγωνιστικά τον εαυτό του:

«Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή. “Βλέπω” γήπεδο, διαβάζω καλά το παιχνίδι, τρέχω αρκετά. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Στο παρελθόν μπορεί να μην σκόραρα πολύ, αλλά θεωρώ ότι κι αυτή είναι μία απ’ τις ικανότητές μου. Οπότε αποτελεί κι έναν έξτρα στόχο για μένα, να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ στον Παναθηναϊκό».

-Για το 4ετές συμβόλαιο που υπέγραψε και τι σημαίνει αυτή η μακροχρόνια δέσμευση για τον ίδιο:

«Είναι καλό για έναν νέο ποδοσφαιριστή να υπογράφει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Είναι μία ένδειξη εμπιστοσύνης από τον Παναθηναϊκό προς εμένα. Είναι πολύ θετικό αυτό για μένα. Πρέπει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα, στις οδηγίες του προπονητή, στην Αθήνα και μετά θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

-Για τον αν έχει μιλήσει ήδη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Μιλήσαμε ήδη χθες (σ.σ. Τρίτη 5/7). Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή. Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλός προπονητής. Και το δείχνουν αυτό και τα αποτελέσματά του. Πέρσι κέρδισε το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, τον πρώτο τίτλο του συλλόγου μετά από χρόνια. Πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε πολύ καλά».

-Για το αν ζήτησε πληροφορίες από κάποιον πριν επιλέξει τον Παναθηναϊκό:

«Όχι, γιατί γνώριζα ήδη πολλά για τον σύλλογο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος κι όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είπα ότι ήταν εύκολη η απόφασή μου. Γνωρίζω την Ιστορία του συλλόγου και ότι τώρα μεγαλώνει ξανά. Είναι δουλειά δική μου κι όλης της ομάδας να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης