Το δικό του «αντίο» κι «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό για όλα όσα έζησε στο «τριφύλλι» την τελευταία δεκαετία, είπε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μέσω ανάρτησή τους στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μυτιληνιός εξτρέμ που ολοκλήρωσε την Τρίτη (24/5) τη μεταγραφή του στην τουρκική Ανκαραγκουτσού (εκεί θα βρει και τον πρώην «πράσινο» Γκίας Ζαχίντ) τόνισε πως η πορεία του στον Παναθηναϊκό είναι ο οδηγός του για το μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δέκα χρόνια. Γεμάτα πολλές χαρές, αλλά και δυσκολίες. Γεμάτα έντονα συναισθήματα και πολλή προσπάθεια. Γεμάτα προπονήσεις, συγκινήσεις και αγάπη που ούτε τη φανταζόμουν.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: Την κατάκτηση ενός τροπαίου για το οποίο αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. 10 χρόνια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα μέσα στην καρδιά μου και θα αποτελούν οδηγό μου για το μέλλον.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας, στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου αλλά φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που μου έδινε πάντοτε το κίνητρο και την ώθηση να γίνομαι καλύτερος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν. Στον νέο κύκλο που ανοίγει για μένα, να ξέρετε πως θα έχετε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!», ανέφερε ο Χατζηγιοβάνης στην ανάρτησή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης