Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα ξεχωρίζει από το κυριακάτικο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (15:00) είναι αυτό ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, ενώ μία ώρα αργότερα (16:00), στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μίτσελ θα πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός τεχνικός ευελπιστεί να τη συνδυάσει με νίκη απέναντι στον εξαιρετικό φέτος Ατρόμητο κι ενώ ακολουθεί για τους Πειραιώτες το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League (Πέμπτη 6/10, 22:00 – «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Επικίνδυνη έξοδο θα έχει από τη μεριά του ο Άρης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:30), απέναντι στον Βόλο, ο οποίος έχει κάνει ήδη… ζημιές σε ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Το τελευταίο ματς της Κυριακής διεξάγεται στην Τούμπα (21:30), με τον ανανεωμένο, αλλά και με ελλείψεις, ΠΑΟΚ, να υποδέχεται τον «απόλυτο» έπειτα από πέντε αγωνιστικές, Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιστορικό ματς για την ΑΕΚ τη Δευτέρα στην OPAP Arena

H αυλαία της 6ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα με δύο αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά (18:00) είναι αυτή στους «Ζωσιμάδες», όπου θα κοντραριστούν ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός, με τους Ηπειρώτες να έχουν καλές επιστροφές και τους Αγρινιώτες να θέλουν να επανακάμψουν έπειτα από την ήττα από την ΑΕΚ.

Στις 20:00 όλα τα βλέμματα θα στραφούν στην OPAP Arena, όπου η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ζήσει μοναδικές στιγμές, επιστρέφοντας έπειτα από 19 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αλμέιδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νεότευκτο γήπεδό της, απέναντι στον ουραγό της κατάταξης, Ιωνικό, φιλοδοξώντας να κάνει σε αυτό «ποδαρικό» με νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Λαμία – Λεβαδειακός 1-0 

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ Novasports Prime

16:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος Cosmote Sport 1 

19:30 ΝΠΣ Βόλος – Άρης Cosmote Sport 1 

21:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Novasports Prime

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός Novasports Prime

20:00 ΑΕΚ – Ιωνικός  Cosmote Sport 1 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης