Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (και) στο κυριακάτικο (6/12) ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της νίκης του «τριφυλλιού».

Ήδη οι άνθρωποι του συλλόγου, βλέποντας την εξέλιξη του 19χρονου μέσου έχουν αποφασίσει να κινηθούν για να προλάβουν τις εξελίξεις και να «δέσουν» με νέο συμβόλαιο ένα απ’ τα πιο σημαντικά (αν όχι το σημαντικότερο) ποδοσφαιρικά πρότζεκτ που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους Ζαγαρίτη, Χριστογεώργο, Ξενόπουλο, με τους οποίους έχουν ήδη εκκινήσει οι συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τους που λήγουν τον Ιούνιο του 2021, οι «πράσινοι» (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ) έκαναν ήδη μία πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του νεαρού χαφ, ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή τους να επιμηκύνουν τη συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 (έχει δηλαδή άλλο ενάμισι χρόνο και δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τους τρεις παραπάνω), εντούτοις οι «πράσινοι» θέλουν να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους, τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2024, βλέποντας ότι η εξέλιξη του «μικρού» είναι εντυπωσιακή. Και ήδη έχει αρχίσει να τραβάει πάνω του το ενδιαφέρον και συλλόγων του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης