Επικεντρωμένος στον αγώνα με τον ΟΦΗ είναι ο Παναθηναϊκός όπως διαμήνυσε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε ότι σκέφτεται τώρα μόνο το ματς με τους Ηρακλειώτες και μετά θα κοιτάξει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα επισήμανε οι παίκ του θα πρέπει να μπουν… υποψιασμένοι κόντρα στους Ηρακλειώτες και να μην παραπλανηθούν από τα προβλήματα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ: «Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι. Για εμένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ. Τα προβλήματα τους έχουν κάνει πιο δυνατούς. Κάνουν κατάθεση σε κάθε ματς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ»:
«Όλοι ξέρουμε την ατμόσφαιρα. Παίξαμε δύο φορές πέρυσι, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Εύχομαι να το χαρούν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος που θα είναι εκεί».

Για το αν ο τίτλος περνά από το Ηράκλειο: «Το σημαντικό είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Υπάρχουν έντεκα παιχνίδια και πολλά μπορεί να συμβούν. Θα δούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στο τελείωμα των φάσεων. Κάνουμε φάσεις και δεν τις τελειώνουμε στα εκτός. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας. Στις δύο τρεις ευκαιρίες, η μία να είναι μέσα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Σκέφτομαι τον ΟΦΗ. Για τον Ολυμπιακό υπάρχει μια εβδομάδα».

Για την κατάσταση του «τριφυλλιού»: «Είμαστε καλά. Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν προπονηθήκαμε στην ένταση που έπρεπε. Η ομάδα δείχνει φρεσκάδα και το σημαντικότερο είναι πως είναι όλοι υγιείς».

Για την απουσία του Ταυλαρίδη: «Έχουμε παιδιά που μπορούν να κάνουν την δουλειά αυτή. Ο Ταυλαρίδης είναι έμπειρος και βγάζει εμπειρία, αποφασιστικότητα, είναι αυτό που θέλει ο προπονητής και ο φίλαθλος. Τα παιδιά που θα κληθούν να παίξουν πιστεύω θα κάνουν την δουλειά του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης