Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Μολονότι βρέθηκε και πάλι κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φεντερίκο Μακέντα θα παραμείνει τελικά στο «τριφύλλι», τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο Ιταλός στράικερ να δοθεί δανεικός τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Προτάσεις υπήρξαν, με τελευταία αυτή της Εσπανιόλ, ωστόσο εν τέλει ο έμπειρος στράικερ θα διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Κι αυτό γιατί οι Καταλανοί, που αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και παλεύουν για να επανέλθουν στη La Liga, ενώ είχαν συμφωνήσει προφορικά για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού με δανεισμό έξι μηνών (κι «ενοίκιο» 200.000 ευρώ), συν υποχρεωτική οψιόν αγοράς του αντί 1 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση ανόδου στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω, προφανώς γιατί δεν ήθελαν να πληρώαουν τόσο υψηλό ποσό.

Έτσι, αν και ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού επί ημερών Μπόλονι στον πάγκο του συλλόγου, αφού έχουν περάσει σε πρώτο πλάνο στα σχέδια του Ρουμάνου ο Καμπετσής και ο Ιωαννίδης, έμεινε στην ομάδα και θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τη φανέλα του βασικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πλησιάζει την πόρτα της εξόδου.

Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση από το «τριφύλλι», ωστόσο τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2023.

Πάντως σε περίπτωση που ο Μπόλονι διατηρηθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, η τρίτη φορά που θα βρεθεί ο παίκτης στην πόρτα της εξόδου όπως όλα δείχνουν θα αποδειχθεί γι’ αυτόν… φαρμακερή.

Βέβαια, με την καλή του παρουσία στον Παναθηναϊκό προτάσεις για την απόκτησή του θα έρθουν οπότε δεν θα αγχωθεί ιδιαίτερα.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Μακέντα έχει… ερωτευτεί την Αθήνα και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο «τριφύλλι». Tο αν καταφέρει να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του Μπόλονι θα το δείξει η πορεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης