Χωρίς τον Ζαχίντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Πανθεσσαλικό», για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Super League με το Βόλο (8/12, 19:30, Novasports 1). Αν και ο Νορβηγός μέσος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, κρίθηκε ακόμη ανέτοιμος από τον Γιώργο Δώνη και έμεινε εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τους Ινσούα και Κολοβέτσιο που τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε υπήρχε και το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, ο οποίος όμως στάθηκε πολύ άτυχος στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων», καθώς έπεσε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε στο δεξί χέρι. Όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες, ο νεαρός μέσος έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός προπονήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Βόλο απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Κολοβός, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης