Με απόντα τον Μπαρτ Σένκεφελντ ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του κυριακάτικου (14/02) μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε στο κεφάλι στο ματς του περασμένου Σαββάτου (06/02) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού του ξεκαθάρισε πως θέλει να απέχει από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα για 48 ώρες, μετά την ελαφρά διάσειση που υπέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σένκεφελντ θα επανέλθει την Τρίτη (09/02), ωστόσο, η παρουσία του στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (Πέμπτη 11/02) είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Μακέντα, Μολό, Βέλεθ και Μαουρίσιο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Σαβιέρ και Κουρμπέλης. Στον αντίποδα, σε πλήρες πρόγραμμα επέστρεψε ο Γιάννης Μπουζούκης, που άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου δύο εβδομάδες. Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και διπλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης