Παναθηναϊκός: «Βλέπει» τον Κροάτη επιθετικό Ντούγε Τσοπ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, 18:12
Παναθηναϊκός: «Βλέπει» τον Κροάτη επιθετικό Ντούγε Τσοπ

Ο Παναθηναϊκός στρέφει ξανά την προσοχή του στην αγορά του Βελγίου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη επιθετικού της Σταντάρ Λιέγης, Ντούγε Τσοπ.

Ο 30χρονος άσος (14 φορές διεθνής, 2 γκολ) μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι έχει ήδη αρνηθεί την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου που του έχει καταθέσει η βελγική ομάδα.

Όπως αναφέρουν οι Βέλγοι δημοσιογράφοι -κι επιβεβαιώνεται σε πρώτη φάση από το ρεπορτάζ- οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης, μολονότι το όλο θέμα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες των Βέλγων επισημαίνουν πως ο Παναθηναϊκός στράφηκε οριστικά στην περίπτωση του Τσοπ, μετά την απόσυρσή του απ' την υπόθεση του Λαμκέλ Ζε, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει υποδείξει τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, όσο και στην κορυφή.

Ο Τσοπ έχει φέτος 9 συμμετοχές με 2 ασίστ με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης στο πρωτάθλημα κι άλλες 3 στο Europa League με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Απ' τη στιγμή που έχει αρνηθεί την επέκταση του συμβολαίου του, η Σταντάρ θέλει να τον παραχωρήσει με ένα μικρό ποσό για να έχει ένα ελάχιστο όφελος και να μην τον χάσει ως ελεύθερο τον Ιούνιο κι όπως τονίζεται ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί της.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021, 18:17