Ο Λάζλο Μπόλονι χώρισε τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε δύο γκρουπ στην προπόνηση της Τετάρτης (07/04), ανεβάζοντας την ένταση εν όψει του κυριακάτικου (11/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Το πρωί ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα στο «Γ. Καλαφάτης» οι έντεκα που ξεκίνησαν στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (04/04) με τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα προπονήθηκε ατομικά και ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος επιστρέφει μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο πριν από περίπου ένα μήνα κι έχει πλέον αυξημένες πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος ακόμη και στην αποστολή του ντέρμπι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Σανκαρέ έκανε ορισμένα σπριντ και γενικά ένιωθε πολύ καλύτερα, ενώ από την Πέμπτη (08/04) αναμένεται να μπει σε προπόνηση υψηλότερης έντασης, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.

Το πρωί της Τετάρτης, με εξαίρεση τον Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και τους Σανκαρέ, Αγιούμπ (ατομικό), οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ένας εναντίον ενός, βάζοντας αρκετή ένταση στις προσπάθειές τους.

Το απόγευμα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» θα παίξουν προπονητικό διπλό με τη συμμετοχή των νεαρών Κρυπαράκου, Ρόμπι, Καλοσκάμη, Σιδερά και Τουρκοχωρίτη απ’ την Κ19 (οι δύο πρώτοι υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό τους την περασμένη εβδομάδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης