Για την επόμενη εβδομάδα μεταφέρονται οι εξελίξεις αναφορικά με την απόκτηση του στόπερ στον Παναθηναϊκό.

Οι επαφές των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, σημαντικές εξελίξεις (να κλείσει κάποιος ή να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει) δεν προβλέπονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμίρ Σπάχιτς αποτελεί αυτή τη στιγμή τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας. Αν και ο 34χρονος Βόσνιος έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις από ομάδες, όπως για παράδειγμα από το Κατάρ, πρόκειται για λύση που είναι εφικτή για τους «πράσινους», ενώ και ο ίδιος βλέπει με «καλό μάτι» την περίπτωση της ελληνικής ομάδας.

Απ΄ ότι διέρρευσε χθες οι Φύσσας και Βόκολος έχουν στα χέρια τους άλλη μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού που παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι δύο παράγοντες της «πράσινης» ΠΑΕ εξετάζουν προσεκτικά τις παραμέτρους για να δουν εάν μπορούν να κάνουν κάποια κίνηση, καθώς πρόκειται για παίκτης εγνωσμένης αξίας με μεγάλη εμπειρία στην πριμέρα ντιβιζιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Χιλή προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες του Κόπα Αμέρικα και να «τσεκάρει» κάποιους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στα υπόψη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης