Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το θέμα της μεταγραφής του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα, καθώς η ιταλική ομάδα αποδέχθηκε τους βασικούς όρους που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός, ως προς την αποπληρωμή τόσο των χρημάτων της άμεσης μετακίνησης του παίκτη, όσο και των τροφείων εκπαίδευσης.

Κι όλα δείχνουν πως ο 19χρονος μπακ θα ταξιδέψει την Τετάρτη (20/1) για την Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «παρμέντσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης (19/1) η Πάρμα είχε νεότερη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, ενημερώνοντας τους «πράσινους» που αποδέχεται την τρίτη απ’ τις εναλλακτικές που της είχαν προτείνει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος -που ανέβασε την προσφορά των χρημάτων της μεταγραφής από 200.000 ευρώ, σε 280.000 ευρώ- συμφώνησε να αποπληρώσει το παραπάνω ποσό έως το εφετινό καλοκαίρι. Ειδάλλως, εάν δεν το πράξει έως την 30ή Ιουνίου θα πληρώσει ένα «πέναλτι», διπλασιασμού του ποσού (560.000 ευρώ).

Επίσης, σε ότι αφορά τα τροφεία εκπαίδευσης, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να αποπληρώσει τις 290.000 ευρώ που αφορούν το «μερίδιο» των τροφείων του Παναθηναϊκού, μέσα στην επόμενη τριετία, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό της FIFA, ειδάλλως και αυτό το ποσό θα διπλασιαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις τελικές ανταλλαγές εγγράφων κι απομένει μία τελευταία υπογραφή από την Πάρμα πάνω στους όρους των «πράσινων», για να «κλειδώσει» και τυπικά η μεταγραφή του Ζαγαρίτη στους Ιταλούς και να πάρει το «ΟΚ» από τον Παναθηναϊκό για να ταξιδέψει αύριο (Τετάρτη 20/1) στη γειτονική χώρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης