Την τελευταία συνάντησή τους για την εφετινή σεζόν στο «Γ. Καλαφάτης», είχαν το πρωί της Δευτέρας (17/05) οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ξεκίνησαν την άδειά τους. Απ’ το ραντεβού στο «Γ. Καλαφάτης», απουσίαζαν μόνο οι Καρλίτος, Βέλεθ, Χουάνκαρ και Αγιούμπ, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια απ’ την ομάδα για να φύγουν το πρωί για τις πατρίδες τους.

Τα μέλη του τεχνικού τιμ μοίρασαν στους ποδοσφαιριστές προγράμματα για την περίοδο των διακοπών τους, ενώ στην ομάδα μίλησαν οι Πιέρ Ντρεοσί και Σπύρος Βλάχος, τονίζοντας πως θα επιστρέψουν για την «πρώτη» της νέας χρονιάς στις 28 ή 29 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημέρωσαν παράλληλα τους ποδοσφαιριστές, πως επίκεινται σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή. Και πιθανό να χρειαστεί (ανάλογα με τις υποδείξεις του νέου τεχνικού) να αλλάξει και η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης.

Από εκεί και πέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί για 10 μέρες στην Ολλανδία και συγκεκριμένα σε προπονητικό κέντρο του Αλκμάαρ από τα μέσα Ιουλίου και μετά. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα καθοριστούν ανάλογα με τα φιλικά που θα κλείσουν οι «πράσινοι» επί ολλανδικού εδάφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης