Στο τελικό στάδιο έχει μπει πλέον το θέμα της μεταγραφής του Σεμπαστιάν Παλάσιος στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις με την Πατσούκα (για το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού), ένα 24ωρο πριν από το «κλείσιμο» του καλοκαιρινού, μεταγραφικού παραθύρου.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν φτάσει σε ένα πρώτο επίπεδο συμφωνίας και πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα σχετικά έγγραφα από τους Μεξικανούς για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal, μίας μεταγραφής που θα προσεγγίσει τα 2 εκατ. ευρώ στο σύνολό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή ή… ανατροπή της τελευταίας στιγμής, η μετακίνηση του Παλάσιος θα «κλειδώσει» τα ξημερώματα της Τρίτης (31/08) στις τελικές επαφές ανάμεσα στα δύο κλαμπ, αφού αποσταλούν τα τελευταία έγγραφα.

Στο θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στην Τρίτη (31/08) τη μεταγραφή του 30χρονου γκολκίπερ, με ελεύθερη μεταγραφή (κι όχι με χρήματα) από την Έμπολι. Η πλευρά του Ιταλού γκολκίπερ έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για να τον αποδεσμεύσει από το συμβόλαιό του το οποίο λήγει σε ένα χρόνο.

Η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο του 30χρονου γκολκίπερ, καθώς ο εκπρόσωπός του ζήτησε τριετή συνεργασία και ο Παναθηναϊκός θέλει διετή. Στον αντίποδα, δεν θα προχωρήσει εντέλει η μεταγραφή του Φράνκο Φεράρι από το Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυσκολίες που υπήρχαν σε επίπεδο συνεννόησης με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν και πλέον ο Παναθηναϊκός «έκοψε» τον Αργεντινό μπακ. Δεν αποκλείεται, εντούτοις, να ασχοληθεί με την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για τη θέση του αριστερού μπακ.

Επιπλέον, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μία μεταγραφή μέχρι το βράδυ της Τρίτης (31/08) στη θέση του εξτρέμ, πέραν αυτής του Παλάσιος.

Τέλος, στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει λύσεις και με τους Αϊτόρ και Σαβιέρ για να αποχωρήσουν, ακόμη κι ως δανεικοί. Για τον Σαβιέρ υπάρχει ενδιαφέρον από την Εστορίλ και άλλη μία πορτογαλική ομάδα, ενώ για τον Αϊτόρ υπάρχει κινητικότητα από ομάδες της Ισπανίας και της Ολλανδίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης