Με στόχο να διευρύνουν το απόλυτο νικών τους στο πρωτάθλημα και κάνοντας μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού (2/10, 21:30, Novasports Prime) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στην Τούμπα με μοναδική απουσία, αυτή του Κώτσιρα, καθώς ο 29χρονος μπακ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον αφήσει εκτός αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού» αναμένεται να πάρει ο Σάντσες. Στο μεταξύ, ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη τους νεοαποκτηθέντες Τσοκάι και Τρουιγέ.

Οι «εκλεκτοί» του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρντ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσοκάι, Τρουιγέ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς και Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης