Τα δύο κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με πρωταγωνιστές τους Λούκας Βιγιαφάνιες (αντέδρασε προς τον Μπόλονι τη στιγμή της αλλαγής του) και τον Φεντερίκο Μακέντα (είχε πολύ έντονο διάλογο με τον βοηθό προπονητή, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ), δεν πέρασαν όπως είναι φυσικά απαρατήρητα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον δικέφαλο του Βορρά, ενημερώθηκε τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο κι ο Πιέρ Ντρεοσί και οι δύο παίκτες θα κληθούν σε απολογία από τον general manager του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βιγιαφάνιες και Μακέντα, θα απολογηθούν για τα δύο περιστατικά στον Γάλλο διευθυντή, το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου, αμέσως μετά την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν με πολύ βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ γενικά η γραμμή της διοίκησης του Παναθηναϊκού θα είναι πλέον πολύ πιο «σκληρή» σ’ αυτό το θέμα, διότι υπήρξαν πολλά πειθαρχικά παραπτώματα τον τελευταίο 1,5 μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης