Ένα τυπικό, γραφειοκρατικό πρόβλημα με τις ημερομηνίες στις κάρτες υγείας των Γιουνούς Σανκαρέ και Γενί Ενγκμπακοτό, «φρέναρε» την παρουσία των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού στην ενδεκάδα του αποψινού (06/02, 19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League.

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας και των δελτίων των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος διαπίστωσε πως υπάρχει ένα «θέμα» με τις ημερομηνίες στις κάρτες υγείας των δύο παικτών, το οποίο ήταν μεν τυπικό, αλλά δεν ήταν δυνατό να το «προσπεράσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί μισή ώρα έγινε προσπάθεια να βρεθεί μία λύση σε επικοινωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και με την Ομοσπονδία και με την Λίγκα. Κυριολεκτικά έγινε μάχη με το… χρόνο για να επιλυθεί το ζήτημα, καθώς η όλη διαδικασία «έτρεχε» λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Εντέλει μετά από συνεννόηση το πρόβλημα ξεπεράστηκε και οι δύο Αφρικανοί δηλώθηκαν κανονικά στο φύλλο αγώνος, όμως επειδή είχε χαθεί αρκετός χρόνος ο Λάζλο Μπόλονι κράτησε στον πάγκο τον Σανκαρέ (τον οποίο ετοίμαζε για το βασικό σχήμα), δίνοντας φανέλα βασικού στον Βιγιαφάνιες, που είχε κάνει κανονική προθέρμανση, όση ώρα υπήρχε όλο αυτό το ζήτημα με τις κάρτες υγείας των δύο Αφρικανών.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης