Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε κι επίσημα δουλειά επί αυστριακού εδάφους το απόγευμα της Τρίτης (5/7), πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνησή της στο κέντρο του Βάλχζε-Κόσεν, παρουσία και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματός του Άνταμ Τσέριν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάλιστα ετοίμασε μία… ειδική υποδοχή προς τον διεθνή Σλοβένο μέσο, αλλά και στους άλλους δύο νεοαποκτηθέντες, τους Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Γιοβάνοβιτς δεν ανέβασε πολύ τις στροφές για την πρώτη μέρα, κατανοώντας πως υπήρχε και η σχετική κόπωση από το ταξίδι. Ο Τσέριν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα και στο αρχικό ζέσταμα, αλλά και στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας και το «κορόιδο», με τον Γιοβάνοβιτς να τον βάζει στο κλίμα.

Ο ίδιος έδειχνε πως θέλει λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να «λυθεί», μιλώντας περισσότερο με τον βοηθό του Γιοβάνοβιτς, Πρέντραγκ Έρακ και τον Ζβόνιμιρ Σάρλια λόγω γλώσσας.

Η προπόνηση κράτησε συνολικά περίπου μία ώρα, ωστόσο, από την Τετάρτη (6/7) ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ανεβάσει την ένταση με διπλό πρόγραμμα (11:00 και 19:00) πριν από το πρώτο φιλικό της Πέμπτης (7/9) με την τοπική ομάδα του Κιτσμπούχελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης