Την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (02/02) τα δύο από τα τρία νέα αποκτήματα των «πράσινων», οι Γιουνούς Σανκαρέ και Γενί Ενγκμπακοτό. Τους δύο παίκτες παρουσίασε στο υπόλοιπο γκρουπ ο Λάζλο Μπόλονι και πήραν μέρος σε φουλ πρόγραμμα, συμμετέχοντας στις ασκήσεις και στο παιχνίδι που έγινε σε μικρό χώρο.

Αμφότεροι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία (εξαιρετικά ταχύς ο Ενγκμπακοτό, με σωστές τοποθετήσεις στο χώρο του άξονα ο Σανκαρέ) και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθούν και στην αποστολή της σαββατιάτικης (06/02) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη κι ο Σανκαρέ, μολονότι έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο, λόγω της διακοπής του βουλγαρικού πρωταθλήματος, έδειξε πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και ο Μπόλονι το σκέφτεται σοβαρά για να τον έχει ως έξτρα επιλογή από τον πάγκο.

Σε ό,τι αφορά τώρα το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Σεχ Νιάς, θα έρθει στην Αθήνα την Πέμπτη (04/02), καθώς πρέπει να διευθετήσει ορισμένα προσωπικά ζητήματα. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να «ενεργοποιηθεί» και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους» και θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Παρασκευή (05/02), χωρίς να υπολογίζεται βεβαίως για τον αγώνα στο Περιστέρι.

Στην προπόνηση της Τρίτης (02/02) δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Κουρμπέλης, Μπουζούκης, ενώ ο Σαβιέρ έκανε ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης