Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στο Βέλγιο, αποσπώντας λευκή ισοπαλία (0-0) από τη Σταντάρ Λιέγης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στους «πράσινους», ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Αυτό το γνωρίζει φυσικά πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος στην ομιλία του στη σημερινή προπόνηση του τριφυλλιού ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό του επαναληπτικού με τους «κόκκινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Βέλγιο, αλλά θα έπρεπε να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά όχι τη σωστή επιλογή στο τελείωμα. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ» τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο νεαρός τεχνικός, ενώ πρόσθεσε:

«Κοιτάζουμε μπροστά τώρα, έχουμε τη ρεβάνς την Τρίτη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, το 0-0 είναι πονηρό σκορ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Μπούι: «Έχω καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ουασίμ Μπούι, σε δηλώσεις του στην ολλανδική «soccernews.nl» μίλησε για την περυσινή απογοητευτική για τον ίδιο σεζόν με το Αμβούργο, επισημαίνοντας ότι έχει καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό.

«Παρά τους απογοητευτικούς μήνες στο Αμβούργο, φεύγω με καλό προαίσθημα για τον Παναθηναϊκό. Μετά την παραίτηση του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ είχα λίγο χρόνο συμμετοχής στη Γερμανία. Έδωσα τα πάντα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα» ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός άσος, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Γιουβέντους στο «τριφύλλι».

Εν συνεχεία ο Μπούι επισήμανε πως «… η Γιουβέντους πρόσφατα μου ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το 2017. Πλέον νιώθω σιγουριά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Πιο σημαντικό για μένα όμως είναι να παίζω. Θα μπορούσα να είχα μείνει στη Γιουβέντους, τώρα θα περιμένω να δω τι θα γίνει», ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε:

«Στην Ολλανδία ίσως έχουν χάσει τα ίχνη μου, σίγουρα όχι όμως στην Ιταλία. Τώρα είναι πολύ νωρίς για να πω αν η μετακίνησή μου στη Γιουβέντους ήταν καλή απόφαση. Όλοι έχουν την άποψή τους, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης