Οι ενοχλήσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ στοn γλουτό, από την άτσαλη πτώση του σε εναέρια διεκδίκηση στην προπόνηση της Τετάρτης (9/9), δεν υποχώρησαν ούτε την Παρασκευή (11/9), με τον Ολλανδό αμυντικό να ακολουθεί εκ νέου θεραπευτική αγωγή, μένοντας εκτός προπόνησης.

Ως εκ τούτου οι πιθανότητες παρουσίας του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, κατά την κυριακάτικη (13/9) πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη αρχίζουν πλέον να λιγοστεύουν. Ο 29χρονος στόπερ δεν θέλει να χάσει το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και θα προσπαθήσει να «μπει» αύριο με την υπόλοιπη ομάδα, όμως ο Ντάνι Πογιάτος έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει ως «δίδυμο» τα μετόπισθεν του «τριφυλλιού» τους Πούγγουρα και Βέλεθ (προπονήθηκε κανονικά σήμερα μετά τη χθεσινή αποφόρτιση), ενώ έχει «έτοιμο» για την αποστολή και τον 19χρονο Δημήτρη Καραγιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το βράδυ της Παρασκευής.

Για περίπου μισή ώρα προτού βγουν στο γήπεδο για το κυρίως πρόγραμμα, οι «πράσινοι» παρακολούθησαν βίντεο από αγώνες του Αστέρα Τρίπολης (φιλικά προετοιμασίας), με τον Ντάνι Πογιάτος να κάνει σχετικές επισημάνσεις και να αναλύει πολλά σημεία του παιχνιδιού του προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, ενώ ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης