Με «κανονική» σύνθεση θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Τρίτη 17/5, 20:00) στο φινάλε των play off της Super League.

Αν και το «τριφύλλι» έχει εξασφαλισμένη παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης σεζόν (μετά τη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο») κι ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου το προσεχές Σάββατο (21/5, 20:00), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε και τους 24 παίκτες που είχε διαθέσιμους στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον δικέφαλο του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείχνοντας πως τον ενδιαφέρει να κλείσει η ομάδα του αήττητη τη σειρά των play off και να διεκδικήσει ακόμη και τη 2η θέση στη βαθμολογία της Super League. Δεδομένα πάντως, θα κάνει αρκετές αλλαγές και παίκτες που είναι πολύ επιβαρυμένοι με σερί ματς, όπως ο Βέλεθ, ο Ρούμπεν, ο Παλάσιος, πιθανότατα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα για να πάρουν «ανάσες» ενόψει τελικού.

Το σημερινό (Δευτέρα 16/5) πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία συγκροτούν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης