Σε κινητικότητα βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η διοίκηση ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για τρεις μεταγραφικούς στόχους. Εδώ και 25 ημέρες, οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονταν σε ζητήσεις με την Ιντεπεντιέντε και τον 29χρονο εξτρέμ Σεμπάστιαν Παλάσιος. Κι ενώ ο παίκτης είναι θετικά προδιατεθειμένος στην πιθανότητα να φορέσει την πράσινη φανέλα, η ομάδα της Αργεντινής έχει δεύτερες σκέψεις ως προς την παραχώρησή του.

Η Ιντεπεντιέντε βρίσκεται στην πρώτη θέση του εν εξελίξει πρωταθλήματος της Αργεντινής και ο Παλάσιος ανήκει στην ελίτ των ποδοσφαιριστών της ή ακόμη πιο εύστοχα είναι ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες της. Αν και προς το παρόν, η Ιντεπεντιέντε δεν τον παραχωρεί ο παίκτης πιέζει ασφυκτικά για την παραχώρησή του στον Παναθηναϊκό. Πάντως, το ποσό δεν είναι αυτό που αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, δηλαδή τα 800 χιλιάδες δολάρια, καθώς οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους κατά πολύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θέμα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το αργότερα μέχρι την Τετάρτη (25/8), γιατί τα περιθώρια στενεύουν, αφού λήγει η μεταγραφική περίοδος στις 31 Αυγούστου και ο Παναθηναϊκός θέλει να ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει στον Παλάσιος ή αν θα πάει σε άλλη επιλογή για τη θέση του εξτρέμ.

Επιπρόσθετα, μέχρι την Τετάρτη (25/8) αναμένεται να έχει τελειώσει οριστικά το θέμα του Σουηδού Λούντκβιστ από την Γκρόνινγκεν, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά να συζητηθούν, για να προχωρήσει ο δανεισμός του με οψιόν αγοράς 800 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, αναφορικά με τον Βραζιλιάνο Ματέους Βιτάλ, ο Παναθηναϊκός και η Κορίνθιανς έχουν συμφωνήσει σε όλα ήδη από το Σάββατο (21/8). Ο Ιβάν Γιοβάνιβιτς έδωσε το τελικό «οκ» και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του και να έρθει εν συνεχεία στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης