Έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα με τον Βόλο, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε την Τρίτη (12/10) σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του σαββατιάτικου (16/10, 20:30) αγώνα με τον Ιωνικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησαν την Τρίτη στο «Γ. Καλαφάτης» οι Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κώτσιρας, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε, όμως επειδή έχασαν τις προπονήσεις του τελευταίου δεκαημέρου κι ο οργανισμός τους έχει καταπονηθεί, δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Νικαιώτες. Κι επί της ουσίας θα αρχίσουν να ανεβάζουν σταδιακά «στροφές», προκειμένου να προλάβουν το ματς του μεθεπόμενου Σαββάτου (23/10) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικό του εξειδικευμένο πρόγραμμα συνέχισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ θεραπεία έκαναν οι Φεντερίκο Μακέντα, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Απουσίασαν οι διεθνείς Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Αχιλλέας Πούγγουρας και Νίκος Χριστογεώργος, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης